zaraiza

Ge mig sommar

Känner att jag inte orkar med detta snölagda Sverige längre...smält boooort! Fast känner att det ändå är rätt skönt ute idag..
/saga


Ny jacka och lov, kan det bli bättre?

Mamma och jag drog ner på stan idag när hon kom hem! Vi tittade efter en quiltad jacka från MQ men den var tyvärr helt slut. Så vi åkte runt och letade ända tills vi hittade en fin jacka som helt klart duger men inte helt vad jag ville ha men det är lov nu så vad ska man klaga på liksom?
/ida


Tuffbrud_98

Känner mig så cool idag alltså... Nej men tack Gud för lite påsklov! Känns heeeeelt ok, nu vill jag dock att snön ska försvinna:(
/saga


Shalom

Fett tråkigt vad ska man skriva sitter som en liten gangster med mitt gangster gäng på gårn! /sagaaaa


Hej bröder

Känns typ som att jag har varit på rehab eller nånting sedan kommit tillbaka..har ju inte bloggat på typ hundra år..nej men typ en två vet inte hur många veckor... I alla fall har jag väl antagligen inte gjort nånting roligt heller, så jag har inte skrivit. Fast igår var jag och Michelle på Tuna park och jag köpte en del grejer, funderar faktiskt på att lägga ut vad men vet inte om det är lin grej.. Aja, see u later! Fulbild a la saga & Ida

/sagiiiis


Salta makaroner dränkta med ketchup vs blodpudding

Ja, igår hände en massa saker...
Vi hade bip-test, åt dom äckligaste makaronerna i världen och så gjorde jag klart ett matte prov. Inatt så övernattade jag också hos Sagabaga och vi hade lite planer om vad vi skulle göra men dom gick lite sådär...
/ida


Gymnasiebesök

Vi har idag varit på gymnasiebesök på Rinmangymnasiet. Det var väl helt okej faktiskt och jag vet absolut att jag inte ska gå barn och omsorg! Tråkigaste linjen som går att hitta, seriöst.

Jag och Saga var också väldigt fula idag, vi båda hade Converse, blåa jeans och en vit stickad tröja på oss. Sånt är det värsta jag vet haha!
/ida


Mar. 20, 2013

Idag har jag gått runt och nästan gråtit för att jag ser ut som en tegelsten i ansiktet!
För att igår när jag och sagabaga umgåsades så fick vi för oss att ha brun utan sol i ansiktet, dock blev ju bara jag orange... Förstår inte hur det gick till faktiskt men men, behöver väl inte säga mer än så.
/idapida


Tokplugga

Har Coldplay på i bakgrunden medan jag tokpluggar matematik! Men jag behöver dock nåt att äta för att kunna plugga så jag tror att jag ska ta och baka muffins eller nåt...
/ida


det är alltid något man behöver

Idag har jag och sagabaga gått runt på stan och letat efter blåa ljusa fina jeans men nej, för mig blev det tumme ner.
Saga hittade ett par jeans och jag hittade ett linne men det var dock inte det jag var ute efter men jaja...
/ida


Lathet är min svaghet

Jag måste göra och skicka in min SO uppsats, men jag är för lat för att göra någonting såhär dags så jag struntar i det känner jag faktiskt. Sov gott allesammans!


ge mig värme

Åh är så trött, så trött på snön nu!
Nu får solen ta tag i sitt liv och komma fram och göra mig glad. 
/Sagis

Tusspuss

God förmiddag folks, ska göra i ordning mig sen ska jag försöka hitta på nånting! Men just nu ligger jag och myser med min tussis! Vi hörs!
/Sagaaaaa


Frilufsardag

Ligger helt dödstrött i min lilla säng och gör absolut ingenting, har varit hemma från skolan typ hela veckan, och känner att skolan är en vääääääldig kraftslukare! Har somnat efter skolan både idag och igår..idag hade jag dock fullt upp hela dagen, åkte skridskor i ishallen, sedan har jag hängt på Ellfolk vid träningsapparaterna! Haha fullt upp...enligt mig... /sagiiiis


sminka med ögonbindel, hmm

Vi har två prov imorgon som jag och Felicia egentligen skulle ha tränat på idag men det slutade med att vi bara åt godis och annat gott. Vi har också sminkat varann med ögonbindel, dock var jag ganska bättre än Felicia på det!

/ida


uttråkad

kände mig lite extra fin idag!


Sleepyheads

Igår kväll for jag och mich iväg till Wilma, vi slaggade över och hade en skön kväll! Sov gott gjorde vi också... /sagis


Michypichy

Sover hos michiepichie inatt! Ha det bra kompisar!


To do list

Hej alla friska och glada, jag ligger just nu hemma och har influensa! Men eftersom jag är på bättringsvägen och inte har något att göra för att jag redan har tittat på alla filmer som går att se på så har jag gjort en liten "to do list" som jag ska göra under helgen och då hade jag tänkt att jag ska:
1.Göra klart min SO uppsats
2.Lära mig jonglera
3.Städa mitt rum
4.Lära mig spela 5 låtar på gitarr
5.Pussla
/ida