zaraiza

ÄNDÅ LIKSOM

/saga
 

LATEST

Inget speciellt har hänt de senaste dagarna... Back on track nu! /saga

 


Noodles

Har precis satt mig i soffan för att käka lite nudlar. Vet inte vad jag ska göra idag, men eftersom det är lite halvbra väder får jag väl gå ut och sola mig lite! Hoppas ni får en bra dag kompisar, vi hörs!
/saga


Workout baby.

Kom precis hem från en liten jogging-runda med Michelle! Nice work, keep it up saga! Ska fan ta tag i det här med träning nu alltså! puuuuuuss
/saga


Outside

Inatt sov Michelle hos mig. Vi tittade på en urgammal "serie" som heter gnottarna haha, vi cyklade en liten sväng på kvällskvisten och vi åkte räutt snabbt hem... För att sedan somna i min lilla säng! Dock så vaknade jag typ tre gånger av att det var typ hundra grader i sängen... Slutade med att jag la mig nere på golvet..
Vi hörs senare! /saga


Sleepless nights

 
Jag har legat i min säng i timmar och inte kunnat sova. Det går bara inte att sova. Ska jag vara ärligt så har jag aldrig tänkt på en person såhär mycket och länge i mitt hela 15 åriga liv! Tur att jag har musik som sällskap iallafall.
/Ida
 

Midsommarnattsdröm

Ja, igår var det midsommar! Den dagen firade jag och Saga hos mina kusiner i Kjula. Vi åt god mat, gjorde någon slags femkamp och hade det bara mysigt. Vi blev dock trötta väldigt tidigt så det slutade med att vi tittade på en film och gick sen ut på en promenad mitt i natten på ett ställe som vi knappt hittar i...
Vi tog heller inga fina bilder som vi kan lägga upp tyvärr, dom flesta är väldigt för fula!
/Ida


Gröna Lund

Hej på er! Ett tag sen nu, förlåt! I måndags var vi på gröna Lund, dock så tog jag inte så mycket bilder... Och dom senaste dagarna har ju Ida redan berättat om! Ha det bra, vi hörs senare!
/saga


Walking in water

Vi har inte bloggat på ett tag. Det beror mest på att vi har hållit på med annat och lite av lathet också... 
Men igår så var jag och Saga till Tuna Park och köpte ett skydd till Iphone så att man kan filma, fota och vi har till och med lyssnat på musik under vattnet! Bästa köpet på länge faktiskt. 
Och idag så har vi då solat, badat och tagit oss i kragen och gått ut på en promenad i 2 timmar och 20 minuter, snacka om att fötterna värker nu... 
/Ida
 
 
 
 

Converse

Tidigare idag åkte vi till tuna park och köpte nya converse, både jag och ida alltså. Föressten så har jag stl 35 på mina..onödig fakta. Men det är ju för barn! Jag är ett barn, jaha ja okej..
hejdå kära vänner och alla er andra som vi inte känner.
 /saga

SÅ JÄVLA B

/saga


When the sky is blue

Låg för ett par timmar sen ute i den härliga solen, såhär borde alla dagar se ut.. /saga


Glida runt, hänga runt, låna pengar

 
 Ja kära människor, vad har vi gjort idag? Allt mellan himmel och jord faktiskt. Vi har åkt runt i hela Eskilstuna, ätit onyttig mat och lanat The Sims till klockan halv 4 på morgonen. 
 
 /ida
 

Thank god

Tack gode gud! Jag klarade AM-provet. Nu är jag påväg hem från Örebro för att sen ta moppen och åka till Saga!
/ida

Beautiful

Japp nu har vi suttit här i ett antal timmar, vi har alltså lanat the sims... Fast lan vet jag egentligen inte om man kan kalla det? Strunt samma.. Känner mig väldigt instängd nu så jag tänker gå ut och göra någonting..vet dock inte vad. /saga


Perros

Egentligen har inte mycket hänt idag, vi har bara tagit det lugnt och tagit en del bilder.. Som vanligt så blir alla väldigt fula och bör ej visas upp för allmänheten, ber om ursäkt för förra inlägget...
Föresten känns forfarande inte som att det är sommarlov, men det kommer väl.. vi hörs!
 
 
/saga
 
 

Fulare får man leta efter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äta paj som kungar

Fick för oss att baka en liten paj! När den var klar satte vi oss ute och bara njöt! Idag tackar vi för vackert väder. Hörs senare gott folk!

 


Never too late

Har ju redan haft sommarlov i en vecka, men inte laddat upp några bilder från skolavslutningen! Är dock tvungen att göra er besvikna eftersom jag knappt har några.. Såhär såg vi i alla fall ut, jag och ida!
 
 
 /saga

And here we are

1 år senare och bloggen är fortfarande igång! Idag skulle vi fira detta genom att baka tårta och jag vet inte vad. Istället åkte vi till stan och köpte ett spel för 25 kronor (hade tappat bort spelet). Inte mycket hände... Aja vi får väl ta igen det firandet en annan dag! Ha det så bra, sov gott kompisar! /saga


1 år jubileum!

 

and i'm like, ok?

/saga

Salt in the air, sand in my hair

Vi är dåliga på att uppdatera denna blogg, ja. Men vi ska skärpa oss!
Under dom dagar som jag inte skrivit något så har jag badat och cyklat mest, fiskat har jag också gjort! Bara en liten uppdatering om vad jag har haft för mig. Inget viktigt. Vill ha sommarkänslan bara.
/ida 


School's out for.... ever

Idag har jag varit och firat att min kära kusin tagit studenten efter alla år i skolan. 4 år till så är det min tur, hahaha kommer ta en evighet!
Men nu är jag hemma efter denna långa dag, så jag ska väl sova. Godnatt!
/ida


Tack, tack.

Okej tack så mycket för sommarlov. Godnatt kära vänner. /saga


Det går bra nu

Notera seriös rubrik här!!! Allt går ju dunder bra!
Idag har jag varit i Sundbyholm med klassen, Saga klarade mopedkortet, imorgon är det skolavslutning och i övermorgon ska jag skriva upp. As grymt! Håll tummarna för att jag klarar det...
/ida