zaraiza

Jag är sämst på rubriker

Jag fastnar alltid på att skriva rubriker så idag fick det bli något riktigt fult.
Alltså, en vanlig människa skulle ha en massa att skriva om efter den här långa tiden som jag inte har skrivit något på. Men jag är en tråkig människa så tyvärr kompisar eller åtminstone Saga läser den här bloggen... Några fler måste det väl vara, hoppas jag.

Imorgon är det nyår och jag ska nog umgås med min familj ett år till. För det känns som att jag liksom ändå måste växa upp någon gång, men inte imorgon bara!
/Zara


Förbereder mig....inte

önskar att mitt liv inte var så ointressant så jag hade något riktigt kul att se fram i mot imorgon... /Iza


-

Åkte med pappa idag och handlade lite skidkläder eller vad det nu kallas! Haha kommer se ut som en pajas i backen.. Kommer inte ens ihåg hur man åker skidor! /Iza


Julkänsla?

Jag har inte någon julkänsla alls i år. Det känns helt hemskt men jag har inte det. Jag sitter bara här och inväntar julen...
jaja, god jul på er iallafall!

/zara


Juldlat, underlay..t..lat

Har fyndat alla mina klappar idag. Utom en jäkel.. Måste fara in till staden imorgon igen! Mamma har äntligen julpyntat lite grann idag, och Sebbe har pyntat min och michelles snötomte!
/Iza


Longboard

Måste ha..


plugg

åh vad det är tråkigt att plugga! har gjort det hela dagen och nu är jag verkligen trött på det här.. första lektionen imorgon är det no prov. På tisdag har jag matte prov och onsdag är nog en skön dag, torsdag lucia, och på fredag sätts betygen. Ska ha en inlämnad recension imorgon också.. dock har jag inte nån sån klar och det tänker jag inte ha häller.. gör den imorgon! Åh tur att det snart är lov för nu är det lite för mycket skola i mitt liv! 
 
/iza

Så nu tittar jag på nån depp film

Jag vaknade klockan halv 8 imorse och tänkte att jag skulle smsa Saga att jag följer med till Volvo men sen så tänkte jag att kanske är försent. Så jag stannade hemma som mamma sa åt mig att göra.
Och då hamnade jag nu framför någon depp film på kanal Silver.

/zara


Volvo

Tyvärr så var det skola idag i alla fall, eller ja vi åkte till Volvo på nåt grejs..
Nu sitter jag på bussen hem från stan, och jag och Michelle har lunchdateat på baboo city! Nu är vi proppmätta och kommer väl rulla hem! Förresten betyder tydligen "Volvo" "jag rullar" på latin! Haha önödigfakta..
/Iza


Skolan-nerstängd

Fy vad skönt det var att sluta tidigare idag! Skolan var tvungen och stängas för snöstormen. Men sen skulle mamma hämta mig men hon kom inte ens ut med bilen för hela parkeringen var typ igensnöad! Så jag och Michelle fick vackert traska hem i snöyran! Haha sen tog vi oss en kopp varm oboy kollade lite på madicken..och sen for vi ut i snön och åkte lite pulka! Det var sjukligt kallt! Nu ska jag sova sen får jag gå upp imorgon och kolla om det blir nån skola! Puss hej!
/Iza


Mini förkylning + feber

Har precis kommit hem från skolan pga förkylning. Jag hade feber igår men valde ändå att gå till skolan idag för att jag trodde att jag skulle klara det. Men eftersom vi går till 16:00 idag så tror jag inte att jag hade klarat av det.

På bilden ser ni mina fotspår för en timme sen hahaha! Snöstorm...

/zara


Skolan

Känns lite som måndag nu när jag sitter och skriver detta..känner att jag behöver lite sömn så jag tänker gå och lägga mig när jag skrivit klart det här!
Idag fick jag lov att vara med på "extra" no för Michelle måste bygga hus! Kom hem från Tuna park för ett tag sen och nu har jag slagit ner arslet i soffan, pluggade i tio minuter men det får räcka! Haha puss!
/Iza


En bra kväll

Det här har varit en riktigt mysig natt! Grattis i efterskott Mallan!

och sen lite bilder från både lördagen och söndagen.
/zara


Underbara människor

Åh vad jag tycker om er mina tjejer! Har haft en helgrym helg och har haft super trevligt! Puss!
/Iza


Tjejkväll

Väntar på att Wilma ska komma och hämta upp mig och sen blir det tjejkväll hos Malin!
/zara


Mormor-Malin

Nu drat jag iväg till mormor och fikar lite sen vid sex drar jag vidare till Malin för tjejkväll! Kommer bli mys! Vi hörs!