zaraiza

Regnhumör nummer 2.

Det finns 2 olika regnhumör. De humör som man oftast har när det regnar ute är väl att man blir trött och deprimerad men det finns ett annat humör som man kan vara på också! Typ, dansa i regnet humöret.


30 aug.

Telefon helvete !
åh så arg jag är just nu .. tappade telefonen idag och det var kanske inte så bra efterssom nu är den paj! skärmen eller nåt sånt har inte spruckit utan bara självaste grejen som lyser upp displayen eller vad det kallas har typ blivit randig.. aja ska skicka in den på lagning imorgon.. skiiiiiiiit
 
/iza

05:45

Här ser ni en pigg tjej som vaknade och gick upp 45 minuter innan klockan ens hade ringt! Ni ser också att jag inte har hunnit fixa mig alls så jag bör nog göra det nu. Ha det bra!

/Zara


vinter i augusti?

Usch vad jag fryser! Det är ju hemskt, seriöst. Det var vår hela vintern, regnade hela sommaren och sen blir det vinter igen i augusti. Usch, fy och blä! Då får jag väl helt enkelt sova med kläder på inatt.

och en bild från i somras.
/Zara


säger samma som iza!

Eftersom jag och saga inte har varit på vääääädligt länge, skoja. Men det känns som så! även fast vi går i samma klass nu..
men ja, eftersom det så har vi inte så mycket att skriva om vad vi har gjort.
/ zara


27 aug.

 
 
Har inget vettigt för mig dessa skoldagar , så allt jag har att erbjuda är ett halv kasst inlägg med klagomål..hehe.
Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon , och jag måste köpa nya jeans för nästan alla är trasiga..faaack this.
 
god bajs :(
 
/iza

weheartit♥

 
/iza

Sommar kom tillbaka!

Åh som jag saknar sommaren! Enligt mig så borde det antingen vara sommar eller vinter, årstiderna emellan är bara skit... Jag vill vara brun igen.

/zara


Forgot...

Jag har helt glömt bort bloggen, förlåt!
jag har nog haft massa annat för mig. Typ skolan och sims haha...
Men ja, jag har spelat The sims idag och då menar jag hela tiden utan stopp. Jag märkte inte ens att det blev mörkt ute haha..
Har inte så mycket mer att säga faktiskt.

/zara


Hello, goodbye

Hade skrivit ett himla långt inlägg på datan , men för massa knasiga anledningar så kunde jag inte publicera det jag skrev på datan utan får inställer skriva från mobilen ! Men typ vad jag skrev var att jag hade gått i skolan..haha fult jag skriveeeeer !! Hejdå jag och Michelle fiskade idag !


Inspiration

Förra inlägget som heter "hämnd" la jag upp med två fula bilder på Saga för att hämnas för att hon låste ut mig. Men hon gillade inte inlägget så hon tog bort bilderna och lät inlägget vara kvar och skrev sedan "fuck you ida :)"
Hmm....

Men det jag egentligen ville säga är att jag är kär i Weheartit.com.
Här är några bilder som inspirerar mig.
/zara


Hämnd

saga har låst ute mig och detta är min hämn 

 

 

Fuck you Ida :)


Det går bra nu!

Första dagen i nya klassen gick bien! alltså bra för er som inte läser spanska.
Men eftersom jag gick upp klockan 6 imorse så gick jag hem efteråt och vilade och tittade på one tree hill men nu är jag vaken och påväg till Saga!

/zara


fuck this

Imorgon börjar skolan.. Och jag måste gå i skolan..Detta är inget vidare det..
 
och med det säger jag godnatt , för jag måste orka upp imorgon, börjar kvart över åtta..
 
/iza

Ovant

Jag Ida Johansson har aldrig varit såhär nervös förut i hela mitt liv. Jag överdriver, jag har scenskräck så mer nervös har jag varit!
Men jag ska börja i en ny klass imorgon igen, det känns som om det bara var ett år sen sist... Men juste, det var ju det.
Detta är det sista som jag ska göra innan jag hoppar i sängs och försöker sova. Jag försöker ju få in vanorna att få lägga sig tidigt och gå upp tidigt igen.
I'm gonna miss you my dear Sommarlov <3
Ni får också en ful sommarlovs bild från på mig och Saga när vi sitter på tåget från Stockholm. Jag hittade ingen bättre, seriöst.
/zara


pms dag, vad ska man göra åt det?

Som rubriken säger så har jag lite pms idag.
Det går ju inte att göra något åt skiten så att ligga i sängen åt titta på One Tree Hill lät bra för mig. Gråta till dom också. Till och med när man skulle skratta så grät jag, lite knäppt. Jag förstår inte hur gud tänkte när han skapade mens, pms osv...

Efter jag hade kollat klart på 2 säsonger så fick jag för mig att rita "Lucas" och "Peyton" men det vart lite misslyckat som ni ser haha. Jag är inte så bra på att rita av folk. Särskilt inte honom eftersom han alltid har en sån besvärad blick. Ps. Bry er inte om hans hår

/zara


Imorgon kommer jag kunna säga att det är imorgon..

God morgon! Igår var jag på kräftskiva hos Malins familj! Det var hur kul som helst , åkte hem runt 3 halv 4 .. Så egentligen hade jag väl inte behövt gå upp så tidigt idag, men skolan börjar ju på måndag och jag känner att jag vill vända lite på dygnet.. Vi hörs! /iza


night sky..

Sov ju under bar natthimmel , och det var jätte mysigt!
Och ida har ju redan berättat hur det var så jag behöver inte göra det igen..
 
Men i alla fall tog vi en tripp till stan idag och inhandlade lite grejor! Vi träffade Emma också , och när vi kom hem chillade vi ute vid polen och hade det helt underbart! 
 
 
/iza

*Sova under en bar natthimmel.

Inatt så sov jag och saga under en bar natthimmel! På en balkong alltså.
Vi vaknade typ 05:30 av solen och sen nån halvtimme efter så skriker Saga och pekar på något som ser ut som en sten, men sen ser jag att den rör på sig! Det var en fågel. Vi sprang in och la oss inne i huset men sen började något låta där ute och jag fick panik så vi gick ut med en planka som den skulle gå ut på och typ flyga iväg sen men den kunde inte flyga, men fågeln klarade sig!
Jag kan inte skriva resten som hände under dom här senaste dagarna för då skulle det här inlägget bli låångt.


Tandläkare...

Sitter och väntar på att tandläkaren ska ropa mitt namn...
Önska mig lycka till!

/Zara


Håller mig i form!

Jag har precis varit ute och sprungit och som igår så var det jätte härligt ute!
imorgon så ska jag på mitt kusin barns födelsedagskalas och vet ni något mer som händer imorgon? Saga kommer ju hem från Koster!
Men nu ska jag duscha, ha det gött.

/zara


Sne jag är..

Haha idag har jag ätit krabba! Om ni nu ville veta ..? Aja nu ska vi ut och cykla !! /iza


"stuck in her daydreams"

Åh vilken härlig kväll! Jag har suttit ute i en timme och bara lyssnat på musik och drömt mig bort.
Efter en natt i tält och sen en super varm dag var den här kvällen perfekt!

Föresten så vill jag säga förlåt för den knäppa bilden som jag la ut i mitt förra inlägg. Man ser knappt vad det står. Bilden är liksom... Lite fel vänd.
Men jaja, nu ska jag sova!

/Zara


Solstol , Solstol hela dan..

Ouf vilken hemsk rubrik , jag skäms ju..haha men jag saknar ida jätte mycket! Men kommer ju hem om några dagar! Och just nu sitter jag och myser i kvälls-solen(?) /iza


Glassar, glassar och glassar..

Nej bara skojar , sitter på en sten och äter glass med Malin, gooooootttt !!!
Hejdå /iza


miss you kompis!

Soliga dagar men regnigt humör...
Saga kommer säkert vara jätte brun när hon kommer hem och jag ser ut som en typ isbjörn!
Tur att jag har Felicia som får mig på bra humör.
men hon väntar på att jag ska bli klar så det var väl allt I guess :)

/zara


Har det bra !

Hejsan svejsan , har haft ur kul än så länge här i koster! Malin och jag har farit runt på tandem , solat och badat , käkat god mat och göra illa mitt knä! Har ett litet skrubbsår efter gårkvällens fall..men vi höres! /iza


All night long

Nu när jag har sovit bort hela dagen så får jag väl hitta på något nu på kvällen då. Det kommer sluta med att jag ligger i sängen och läser en massa facebook bråk. Så slutar det nästan alltid, eller så kommer jag ligga och läsa kalle anka eller nåt. Jag säger likadant som kategorin, "Whatever". ps. jag hatar det där mobilskalet... /zara


Dagen är fylld med skojiga saker, eller?

Jag hatar dagar som man verkligen vill att dom ska ta slut. Det här är en sån dag!
Bara under dom senaste 4 timmarna så har jag tittat på 5 filmer...
Det här kommer låta knäppt, men jag längtar tills jag börjar skolan igen.
 
 
jag tror att jag går och lägger mig igen, hejs!
 
/zara

Borta bra men hemma bäst!

Rubriken är nåt som jag och Iza måste lära oss av! Om vi lägger ihop tiden som vi har varit borta från varann den här sommaren så är det typ 5 veckor. Sammanlagt alltså. Vad ska jag göra utan henne i en heeeel vecka? /zara


koster !

Just nu sitter jag och Malin i bilen på väg till Koster! Kommer hem om en vecka och då har jag nog tagit en hel del bilder..vi får hoppas i alla fall. Men nu hoppas jag bara på fint väder så jag blir brunare än zara! Hihu får se hur det går .. Puuuuussssiiiissss ! /iza


måla jorden gul , syrran får mer än hon tååål

Hej på er , fin inspo jag fick till rubriken där alltså , phinens & ferb om det var någon lustigkurre som ville veta!
Nej men har väldig lust att måla..haha hejdååååå
/iza